|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Middag er hovedmåltidet, førhen oprindeligt midt på dagen. I dag har det udviklet sig at være enten ved middag eller aften. Middag er varm mad.


»









Julemiddag
Den traditionelle, danske julemiddag var sammensat af retter, der passede til den netop overståede slagtning af julegrisen. Derfor var flæskesteg det bærende element i hovedretten. Men før hovedretten spistes "formad", oftest i form af en portion risengrød. Til stegen hørte ofte både "hvide" kartofler og "brunede" kartofler. Sovsen var lavet ved opbagning af stegeskyen. Som tilbehør fik man rødkål, kogt med ribssaft, og syltet frug.... læs mere fra menuen






Kategorier på sider:

Mad og drikke Nu må chefen give en skattefri middag Borddækning Måltid Madleksikon Slanketilbud Julemiddag Gode råd ved gæster til middag Mad Gryderetter Vinbutikker Scoremiddag Nem middag Thanksgiving middag Billig mad Chokolade Indiske opskrifter Drinks Kampagnetilbud Italiensk middag Online opskrifter Julemiddag Fiskeopskrifter Delikatesser Slankeopskrifter
 
 
 Du er her: Middag - Mad og drikke Middag - - Hvad er Middag en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.